Subsidie op Tonzon

Subsidie op Tonzon

Garantie op subsidie Tonzon

Chaos in subsidieland
Sinds de Rijksoverheid de subsidie op woningisolatie heeft geschrapt, is het een chaos in subsidieland. Sommige provincies hebben wel een subsidieregeling maar soms doen niet alle gemeentes uit die provincies mee of is het potje al bijna leeg. In provincies waar geen regeling is, hebben individuele gemeentes soms nog een eigen regeling maar meestal niet. Het kan dus zijn dat je buurman wel in aanmerking komt voor subsidie en jij niet, alleen maar omdat de gemeentegrens toevallig tussen jullie percelen loopt.

Weet u hoe het bij u zit?
De meeste mensen weten niet eens of hun gemeente (nog) subsidie geeft of niet. Dat hoef je nu niet meer uit te zoeken. TONZON geeft nu tijdelijk subsidiegarantie. Geeft jouw gemeente nu geen subsidie (meer) dan krijgt je van ons een subsidie van € 2,- per m² wanneer je ons vloerisolatiesysteem laat aanbrengen door een vertrouwde TONZON specialist. Het bedrag wordt op je rekening gestort nadat het werk is uitgevoerd en je de rekening hebt betaald. Deze actie geldt voor iedereen die opdracht geeft tussen 1 april en 31 mei 2016 en alle nieuwe klanten die voor 1 juli 2016 een offerte aanvragen en binnen 3 weken na offertedatum opdracht geven. Het uitvoerend bedrijf zal aan ons melden dat u opdracht heeft gegeven en deze subsidie op uw naam claimen. Wij sturen u dan het subsidieformulier. Nadat het werk is uitgevoerd, hoeft u alleen nog maar uw IBAN-nummer en uw handtekening op het formulier in te vullen en het geld wordt op uw rekening gestort.

Met terugwerkende kracht?
Klik op deze link>>

Op energiesubsidiewijzer.nl kun je zien of er in jouw gemeente subsidie is.  Zo niet dan kun je in ieder geval t/m 30 juni 2016 aanspraak maken op de TONZON subsidiegarantie.

Voor zover wij weten, geven de onderstaande gemeentes nu nog subsidie:

Provincie Friesland: alle gemeentes
Beverwijk
Bloemendaal
Den Haag
Heemskerk
Landsmeer
Leiden
Lochem
Oostzaan (alleen voor nul op de meter woningen)
Strijen
Uitgeest
Velsen
Zeevang
Recent nieuws