HR+++ HR+++ Isolatieglas

IsolatieDeal

HR+++ Isolatieglas

Hr+++ Isolatieglas isoleert beter dan elk ander hoogrendement glas of enkel glas en verbeterd uw comfort. Zo isoleert het maar liefst 6 keer beter dan enkel glas en 3 keer beter dan normaal dubbel beglazing. Daarmee bespaart u stookkosten en verdient u de investering vanzelf terug.

Optimaal rendement

Unieke coating:

Dankzij de ongekende warmte-isolatie van het HR+++ isolatieglas wordt voorkomen dat de binnenwarmte verloren gaat. De intelligente glascoating weerkaatst letterlijk de warmte in de binnenruimte terug de kamer in en u profiteert optimaal van de invallende gratis zonnewarmte.

Speciale afstandhouder:

Door een uniek geïsoleerde afstandhouder wordt het warmteverlies aan de glasranden beperkt tot het minimum. Wanneer het koud wordt is de kans op condensatie aan de randen van het isolatieglas aan de kamerzijde, ter hoogte van de sponningen, aanzienlijk verminderd.

Zomer:

Tijdens zonnige periodes voorkomt de zonnewarmte werende eigenschap van het HR+++ isolatieglas dat ongewenste warmte van de zon naar binnenkomt. Zonder dat de daglicht inval merkbaar wordt beperkt.

Winter:

Dankzij de sterk verbeterde warmte-isolatie is de temperatuur van het oppervlak en aan de randen van het glas aangenaam hoger dan elk ander hoogrendement glas en wordt koude straling vanaf het glas maximaal beperkt.

Voordelen HR+++ Isolatieglas

  • Forse besparing op uw energiekosten: Voor een gemiddelde eengezinswoning kan het voordeel al 500 euro per jaar zijn. Ervan uitgaand dat de energieprijs blijft stijgen.
  • Liefst 3 keer beter dan gewoon dubbel glas: Beste warmte-isolatie voor bestaande woningen. 6 keer beter dan enkel glas en 3 keer meer isolatie dan gewone dubbele beglazing.
  • Profiteer optimaal van winterse zonnewarmte: Met ons HR+++ isolatieglas profiteert u optimaal van de gratis zonnewarmte in de winter.
  • 40% betere zonnewarmtewering: Het HR+++ isolatieglas houdt in de warme zomer de ongewenste zonnewarmte buiten. Hierdoor hoeft u minder gebruik te maken van een airco waardoor u fors bespaart op uw energierekening. Het isolatieglas heeft een 40% betere warmtewering dan elk ander hoogrendementsglas.
  • Comfort tot dichtbij het raam: Met ons isolatieglas profiteert u van een hogere temperatuur van het glasoppervlak en aan de glasranden, zonder koudestraling vanaf het raam. Hierdoor is uw woning behaaglijk warm in de winter.
  • Geen irritante reflectie: Geen glimmende standaard aluminium afstandhouder. Onze speciaal geïsoleerde afstandhouder is donker en reflecteert niet.
  • Vermindering CO2 uitstoot en bijdrage aan milieubehoud: Dankzij de energie-efficiency van het HR+++ isolatieglas vermindert u de uitstoot van CO2 en levert u bijdrage aan het milieu.
  • Standaard 10 jaar productgarantie: Standaard krijgt u 10 jaar productgarantie op het isolatieglas. Wij plaatsen volgens de normen voor het beglazen van woningen en gebouwen. Dit draagt bij aan de waarborging van de levensduur van uw beglazing.
  • Beter Energielabel: HR+++ isolatieglas biedt een beter energielabel en verhoogt daarmee de taxatiewaarde van uw woning.

Gratis adviesgesprek

Onze adviseur komen graag bij u langs voor een bouwtechnisch onderzoek met bijbehorend advies.