Materiaal Knauf Supafil

Spouwisolatie

Knauf Supafil

Knauf Supafil is een zuivere glaswol die ontwikkeld is voor het na-isoleren van spouwmuren. Om Knauf Supafil te mogen verwerken eist Knauf Insulation dat verwerkers van de inblaaswol in het bezit zijn van kwaliteitskeurmerken. Standaard wordt de inblaaswol aangebracht via vulgaten van 18mm. Echter hebben veel woningen een smalle voeg waardoor er een speciaal systeem is ontwikkeld om de isolatie aan te brengen via 14mm vulgaten. IsolatieDeal is in het bezit van deze certificaten waardoor onze klanten volledig kunnen worden voorzien van alle garanties.

Knauf Supafil bestaat voor ongeveer 98% uit glas waarvan 60% is gerecycled. Met een gedeclareerde Lambda-waarde van 0,034 W/m.K is de minerale wol het best presterende product getuige het KOMO-certificaat. Het heeft een brandreactie A1 volgens Europes classificatie. Met andere woorden het is onbrandbaar. Het product is door een specifieke behandeling vochtwerend. Tevens draagt het product bij tot extra geluidscomfort aan uw woning. Door een uniek en verfijnd productieproces voelt de Supafil zeer zacht aan.

Voordelen Knauf Supafil

  • Het uiterlijk van een woning of gebouw blijft behouden.
  • De minerale inblaaswol zorgt voor een optimale vulling en verdeling in de spouwmuur zonder vochtdoorslag en/ of inzakken.
  • Snel te verwerken door een gespecialiseerd bedrijf bij iedere buitentemperatuur.

Gratis adviesgesprek

Heeft u interesse in een gratis offerte met adviesgesprek over de mogelijkheden van spouwmuurisolatie met Knauf Supafil?