Vloerisolatie Tonzon

Vloerisolatie

Tonzon

Tonzon vloerisolatie is een specialisatie van IsolatieDeal. Al meer dan 30 jaar is Tonzon de beste na-isolatie voor uw kruipruimte. Met een stevige folie op de bodem van de kruipruimte en innovatieve thermoskussens tegen de onderkant van uw vloer haal je de hoogste isolatiewaarde, meeste energiebesparing en de grootste verbetering van het comfort. Door de zeer hoge isolatiewaarde van de thermoskussens en het feit dat de thermoskussens nauwelijks warmte uitstralen naar de altijd koude bodem onder het huis wordt dit effect bereikt.
Ons vloerisolatie systeem kan bij alle soorten vloeren worden toegepast. Dit geldt voor zowel hout als beton. Heeft u een kelder, dan is het ook mogelijk Tonzon aan te brengen.

Tonzon

Veel kruipruimtes zijn vochtig, vaak zelfs nat en in sommige gevallen staat er water onder. Met Tonzon vloerisolatie heb je een dubbele aanpak. Het stopt de voortdurende verdamping van vocht uit de bodem van uw kruipruimte en daarnaast isoleert het uw vloer. Vochtproblemen, muffe geuren en optrekkende kou zijn daardoor verleden tijd. Doordat de vloer veel warmer wordt is het kurkdroog wat resulteert in minder schimmel en huisstofmijten.

Tonzon Thermoskussens

De vloerisolatie van Tonzon is te vergelijken met de thermosfles. We hebben als het ware de thermosfles flexibel gemaakt. De thermoskussens voorkomt dat er uitwisseling van warmte is tussen de onderkant van de vloer, de funderingsmuur en de koude kruipruimte. De warmte blijft dus waar u het hebben wilt, in de kamer waar u stookt. De temperatuurverdeling in de kamer wordt daardoor gelijkmatig verdeeld en de vloer is praktisch net zo warm als het plafond.
In de nacht als de thermosstaat lager staat kan de vloer zelfs het warmste oppervlak in uw kamer worden. Je kunt dus gerust spreken van passieve vloerverwarming.

Bodemfolie

De functie van de bodemfolie is het voorkomen van vocht en natuurlijk radon gas in uw kruipruimte. In kruipruimtes die op het oog droog lijken, adviseren wij dringend ook Bodemfolie toe te passen. Een niet-geïsoleerde vloer laat namelijk veel warmte door. Die warmte zorgt voor verdamping van vocht in de kruipruimte. Na de vloerisolatie houdt die warmtestroom echter op, waardoor de bodem na een aantal jaren toch nat kan worden.

Gratis adviesgesprek

Onze adviseur komen graag bij u langs voor een bouwtechnisch onderzoek met bijbehorend advies.