Spouwmuurisolatie Arnhem

Spouwmuurisolatie Arnhem

Spouwmuurisolatie Arnhem

 

In de zomer van 2014 hebben wij HR++ glaswol spouwmuurisolatie in Arnhem geïnstalleerd. De klant was op zoek naar een kwalitatief sterk product tegen een goede prijs. Hierbij zijn we uitgekomen bij het product Knauf Supafil van Knauf Insulation.

Knauf Supafil is een eenvoudig te verwerken product. Doormiddel van kleine gaatjes, die worden geboord op de kruising van de voegen blazen wij de kleine vezels de spouwmuur in. Doordat dit onder hoge druk gebeurt komt er een compact isolatiemateriaal in de spouwmuur terecht. Door de speciale vezel structuur zal de glaswol niet inzakken door trillingen e.d. Het product is voorzien van een silliconenlaag waardoor het geen vocht opzuigt. Daarnaast is het product volledig onbrandbaar en heeft het een akoestisch comfort. Je zult merken dat het een stuk stiller in huis wordt waardoor het algehele leefklimaat omhoog gaat.
Zodra de woning is gevuld en de gaatjes netjes zijn afgevoegd wordt het rondom de woning bezemschoon en kunt u als opdrachtgever behaaglijk warme winters en koele zomers tegemoet.
    Recente referenties