Spouwisolatie Harbrinkhoek

Spouwisolatie Harbrinkhoek

Spouwmuurisolatie Harbrinkhoek

In Augustus van dit jaar hebben wij de stoute schoenen aangetrokken om informatie in te winnen over de mogelijkheden van spouwmuurisolatie. We hebben een afspraak gemaakt met drie bedrijven uit de regio Twente. Wat ons opviel was de correctheid waarmee alle isolatiebedrijven te werk gaan. We hebben een duidelijk beeld gekregen over de mogelijkheden. De doorslag voor ons was het feit dat er direct contact werd gezocht door IsolatieDeal. “Je moet het ijzer smeden als het heet is”. De adviseur heeft ons op een nette manier van advies voorzien waarbij wij een zeer goed gevoel kregen. Daarbij was het voor ons een vereiste om de spouwmuurisolatie nog in de vakantie uit te laten voeren. Aan de voorwaarde van een snelle levering kon IsolatieDeal ook voldoen.

We zijn zeer tevreden over de manier waarop de werkzaamheden zijn verlopen. De uitvoerende jongens waren netjes en vriendelijk. Ze hebben zeer goed werk geleverd. Het boorgruis is netjes van de gevel geblazen, van de boorgaten zie je bijna niets terug en na afloop is alles netjes aangeveegd en opgeruimd.

Wij zijn er van overtuigd dat we de juiste keuze hebben gemaakt en zullen IsolatieDeal dan ook zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.

Fam. Ruesink
Harbrinkhoek
    Recente referenties