Vloerisolatie Enter

Vloerisolatie Enter

Plaatsen Tonzon thermoskussens

IsolatieDeal heeft de vloer bij ons geïsoleerd met Tonzon. We hadden in de keuken veel last van vocht en de hele benedenverdieping voelde koud aan. We zijn uiteindelijk uitgekomen bij IsolatieDeal B.V. die het product Tonzon kon leveren.

Na een prettige kennismaking heeft de adviseur ons verteld over de mogelijkheden die Tonzon biedt. Er werd verteld dat zij het vochtprobleem konden verhelpen. De interesse was direct gewekt en wij waren snel overtuigd van de kwaliteit van Tonzon. Nadat alles duidelijk was, is de adviseur met zijn nette kleren de kruipruimte ingegaan om alles te inspecteren. We hadden snel het vertrouwen in een goede afloop en hebben IsolatieDeal de opdracht gegund.

De vloerisolatie is in een paar fases gemaakt op advies van IsolatieDeal. Dit komt omdat de jongens die de vloerisolatie hebben uitgevoerd, lekkage door slijtage hebben geconstateerd. Zij hebben ons direct in contact gebracht met een installateur uit Enter om de lekkage te verhelpen. Dezelfde dag is de lekkage verholpen en een aantal dagen later is de vloerisolatie alsnog afgemaakt.

Hier spreekt een zeer tevreden klant. Het vochtprobleem in de keuken is verholpen en wij hebben geen koude voeten meer. Bedankt!

Groet P. Schutler
    Recente referenties