Vloerisolatie Nijverdal

Vloerisolatie Nijverdal

Vloerisolatie Nijverdal

We zijn IsolatieDeal tegengekomen op de HABITO beurs in Rijssen. We waren al langer geïnteresseerd in vloerisolatie met Tonzon. We hadden erg veel last van koude trek over de vloer. We hebben IsolatieDeal na een kleine voorlichting op de beurs uitgenodigd voor een uitgebreid advies bij ons thuis.
We waren goed overtuigd geraakt van de kwaliteiten van het product Tonzon en voor ons was het de vraag of het überhaupt mogelijk was om vloerisolatie toe te passen. De adviseur heeft zijn overall aangedaan en is onder de vloer gekropen. Het bleek goed mogelijk en dat was voor ons een hele opluchting.

Het fijne van de deal die we hebben gesloten is, dat er niet alleen thermoskussens en bodemfolie geplaatst zijn. Ook de leidingen onder de vloer en de achterkant van de radiatoren zijn van Tonzon folie voorzien.

Met drie man sterk waarvan een werknemer in de leer is de vloerisolatie netjes geplaatst. Vanwege een lekkage moest IsolatieDeal nog een keer terugkomen.
Inmiddels zijn we een jaar verder en we kunnen het comfort verschil echt merken. Daarnaast zakt de thermosstaat niet meer zo ver terug.
IsolatieDeal heeft in de tussentijd een inspectie laten verrichten om te kijken of de Tonzon vloerisolatie goed geplaatst is. Ik ben er zelf mee onder geweest en eventuele knelpunten bekeken. We hebben geen mankementen kunnen vinden en we zijn uiteraard zeer tevreden.

Fam. Arends, Nijverdal
    Recente referenties