Over ons

Over ons

IsolatieDeal B.V. levert en plaatst spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, isolatieglas en verzorgd renovatie projecten.

Ons team van medewerkers voorziet in gedegen advies, calculatie en uitvoering in de steeds terugkerende vraag naar woningisolatie voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

In een tijdperk waarbij energiezuinigheid en duurzaamheid leiden tot snel opeenvolgende nieuwe technieken wordt van ons personeel flexibiliteit en specialisme vereist. Na een gedegen voorbereiding worden op de bouwplaatsen door onze ervaren monteurs alle zeilen bijgezet om tot een kwalitatief hoog resultaat te komen, waarbij zowel opdrachtgever als opdrachtnemer positief terug kunnen kijken op een goed eindresultaat.

Al onze klussen betreft spouwmuurisolatie ondervinden steeksproefsgewijze controles door de Insula. Daarnaast zijn we officieel TonZon dealer, Erkend Installateur door Knauf Insulation van het product Knauf Supafil, MeerMetMinder aanbieder.

Simpel en zorgeloos

In plaats van een aantal bedrijven in te schakelen is met één telefoontje uw volledige renovatie zorgeloos geregeld. Wij beschikken over ons eigen wagenpark en monteurs waarmee wij u tegen het scherpste tarief van dienst kunnen zijn.

Recent nieuws